Steaua, campioana en titre, si Rapid, detinatoarea Cupei Romaniei, se vor intalni azi, cu incepere de la ora 21:00, in Supercupa Samsung. Partida se va desfasura pe stadionul ""Lia Manoliu"" si va fi transmisa in direct, de TVR 1. Meciul de pe st

Steaua, campioana en titre, si Rapid, detinatoarea Cupei Romaniei, se vor intalni azi, cu incepere de la ora 21:00, in Supercupa Samsung. Partida se va desfasura pe stadionul ""Lia Manoliu"" si va fi transmisa in direct, de TVR 1.

Meciul de pe stadionul ""Lia Manoliu"" a fost prefatat de o conferinta de presa in care reprezentantii celor doua cluburi au declarat ca iau in serios meciul din aceasta seara.
VORBE. Directorul executiv al Stelei, Valeriu Argaseala, aprecia ca acest meci are darul de a verifica nivelul de pregatire atins si cristalizarea formulelor de echipa. ""Ne dorim acest trofeu, care se joaca impotriva unei rivale cu care ne-am batut la titlu. Steaua trateaza cu seriozitate orice meci. Sper sa asistam la un meci frumos, in fata unui public numeros"", a declarat Argaseala. De partea cealalta, secretarul general al Rapidului, Constantin Zotta, spunea ca vor juca pentru suporteri si pentru imaginea clubului. ""Am castigat de trei ori acest trofeu si nu vrem sa ne oprim aici. Tratam cu seriozitate competitia, ne respectam suporterii, imaginea clubului si dorim sa castigam acest trofeu. Vom vedea in aceasta seara cine va fi cel mai bun"", a detaliat Zotta.
APARENTE. Desi declaratiile celor doi reprezentanti ai cluburilor, care se vor infrunta in aceasta seara, ne duc cu gandul la un meci pe viata si pe moarte, lucrurile nu stau chiar asa. Steaua, care miercuri 26 iulie va juca turul doi preliminar al Ligii Campionilor in deplasare, la Gorica, nu pune mare pret pe Supercupa. Patronul Gigi Becali a repetat in dese randuri ca pentru el nu conteaza nimic, decat Liga Campionilor. Rapidistii, fara multi dintre titularii de baza, iau partida mai in serios, ei avand un meci usor in deplasarea de joi, din Malta. Nici la casele de bilete lumea nu se prea inghesuie. Pana azi nu se vandusera decat aproximativ 2.000 de tichete, cam 1.000 de fiecare tabara. Partida va fi arbitrata de Alexandru Tudor, ajutat de Adrian Vidan si Cornel Fecioru.

PREZENTAREA NOILOR VENITI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.