Reprezentantii principalelor partide politice au comentat ieri demisia procurorului general Ilie Botos, aparand voci care sustin ca la cele patru demisii de pana acum ar trebui sa se adauge si cele ale altora dintre cei implicati in proasta gestionar
Reprezentantii principalelor partide politice au comentat ieri demisia procurorului general Ilie Botos, aparand voci care sustin ca la cele patru demisii de pana acum ar trebui sa se adauge si cele ale altora dintre cei implicati in proasta gestionare a cazului Omar: ministrul Justitiei, ministrul de Interne, dar si presedintele Basescu.

Astfel, presedintele PC, Dan Voiculescu, apreciind ca Basescu a esuat in gasirea de solutii impotriva ""sistemului ticalosit"" pe care l-a condamnat de atatea ori, i-a cerut sefului statului sa-si asume aceasta criza si, solidar cu sistemul pe care l-a laudat, sa isi prezinte demisia de onoare. Si liberalii, prin vocea ministrului delegat pentru relatia cu parlamnetul, Mihai Voicu, ii solicita presedintelui Basescu sa-si asume responsabilitatea esecului de a-i mentine pana acum in functii pe sefii SRI, SIE, DGIPI si pe procurorul general Ilie Botos, considerati de liberali drept exponentii regimului corupt Iliescu - Nastase.
In schimb, presedintele executiv al PD Dolj, deputatul Marian Jean Marinescu, sustine ca nu i se poate imputa nimic lui Basescu. Si PSD solicita o alta demisie in acest caz, si anume pe cea a ministrului Justitiei, Monica Macovei.
Pentru presedintele PRM, vinovati de ""scaparea"" lui Hayssam sunt si ministrul de Interne, Vasile Blaga, in atributiile caruia intra gestionarea vamilor, dar si consilierul prezidential pe probleme de securitate, Sergiu Medar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.