Mijlocasul Fiorentinei a fost chemat in fata anchetatorilor pentru a raspunde la intrebari referitoare la Gea World, firma de impresariat condusa de familia Moggi, care il are sub contract si pe jucatorul roman. Scandalul din fotbalul italian il a
Mijlocasul Fiorentinei a fost chemat in fata anchetatorilor pentru a raspunde la intrebari referitoare la Gea World, firma de impresariat condusa de familia Moggi, care il are sub contract si pe jucatorul roman.

Scandalul din fotbalul italian il afecteaza in mod direct pe Adrian Mutu. Romanul a parasit baza de cantonament a Fiorentinei de la Folgaria, fiind nevoit sa se deplaseze la Roma, unde a fost audiat in ancheta referitoare la firma de impresariat Gea World. Dupa ce a raspuns intrebarilor anchetatorilor, jucatorul a revenit alaturi de coechipierii sai si a reintrat in programul de pregatire al toscanilor. Fiorentina a jucat aseara cu Val Rendena, echipa compusa din jucatori fara contract.
ACTE FALSE. Mutu este impresariat de firma Gea World, condusa de fiul lui Luciano Moggi, Alessandro. In luna mai, cotidianul La Stampa a anuntat ca fostul director general al lui Juventus a folosit facturi false in transferul mijlocasului roman la gruparea torineza. Ziarul italian a scris ca Moggi a prezentat documente emise de o societate inexistenta din Londra, condusa de Francesca Romana Dolazza si Massimo Bassoli, ambii fiind retinuti in urma incasarii mai multor milioane de euro din contributiile publice. Moggi a apelat la cei doi in cazuri de achizitii complicate de jucatori, asa cum a fost si transferul lui Mutu.
RECURSURI. Astazi urmeaza sa inceapa procesele de recurs in cazul celor patru cluburi implicate in scandalul meciurilor trucate.
Juventus, Milan, Fiorentina si Lazio spera intr-o reducere a pedepsei, in timp ce procurorul Stefano Palazzi a solicitat inasprirea sanctiunilor initiale, considerate prea blande.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.