Om de afaceri de origine siriana, inculpat pentru implicarea in rapirea a trei jurnalisti romani in 2005, in Irak Un judecator al Curtii de Apel Bucuresti a decis miercuri reincarcerarea lui Hayssam, dupa ce acesta a lipsit de la mai multe termen
Om de afaceri de origine siriana, inculpat pentru implicarea in rapirea a trei jurnalisti romani in 2005, in Irak

Un judecator al Curtii de Apel Bucuresti a decis miercuri reincarcerarea lui Hayssam, dupa ce acesta a lipsit de la mai multe termene de judecata. Politistii au inceput sa-l caute pe sirian miercuri dupa-amiaza, insa acesta nu a fost de gasit. Ulterior au fost declansate si procedurile de urmarire internationala. Din cauza situatiei create, seful SRI, Radu Timofte, seful SIE, Gheorghe Fulga, si directorul general al DGIPI din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Virgil Ardelean, au demisionat joi din functii. Ieri, si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si-a dat demisia, ca urmare a scandalului provocat de disparitia sirianului. Pentru ca este persoana cea mai cautata din Romania, Jurnalul National il declara pe Omar Hayssam ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.