Duminica, Antena 1 va transmite in exclusivitate singurul interviu pe care Shakira l-a acordat unei televiziuni din Romania. Cel care a stat de vorba cu diva este actorul Ioan Isaiu. Vizita Shakirei in Romania a starnit cu siguranta foarte multe

Duminica, Antena 1 va transmite in exclusivitate singurul interviu pe care Shakira l-a acordat unei televiziuni din Romania. Cel care a stat de vorba cu diva este actorul Ioan Isaiu.

Vizita Shakirei in Romania a starnit cu siguranta foarte multe valuri. In cele trei zile petrecute in tara noastra, cantareata columbiana a fost vanata de toate publicatiile si televiziunile de la noi. Antena 1 insa, a fost singura televiziune careia Shakira a dorit sa-i acorde un interviu. Astfel, in aceasta duminica, de la ora 17:15, postul din Baneasa va transmite un program special intitulat ""Shakira in Romania"".
SIMPLITATE. Ioan Isaiu a fost cel care ""a descusut-o"" pe diva. Chiar inaintea concertului pe care Shakira l-a sustinut luni seara la Timisoara, cantareata a fost de acord sa raspunda la cateva intrebari. ""Am ramas impresionat de simplitatea ei: parea o copila. Am descoperit la ea naturaletea si firescul pe care nu le regasesc la vedetele noastre. Si m-a surprins ca, dupa miile de concerte pe care le-a sustinut pe tot globul, avea emotii foarte mari, ca un student la examen"", spune Ioan Isaiu. El a mai remarcat la Shakira si faptul ca, desi este o vedeta de talie mondiala, ea este simpla si naturala. ""De mult nu am mai intalnit o fiinta atat de «mica», dar care sa umple o scena atat de mare.""
DIN CONCERT. Programul special ""Shakira in Romania"", pe langa interviul in exclusivitate, va mai cuprinde si o parte a concertului divei la Timisoara, Antena 1 fiind singura televiziune care a avut permisiunea sa inregistreze melodiile columbienei. De asemenea, duminica, de la ora 17:15, veti mai putea urmari si un making of al concertului, dar si alte imagini inedite, nedifuzate pana acum in Romania.

INVIDIAT DE FANI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.