Constantenii isi joaca in aceasta seara, de la ora 19:00 (TV Sport), putinele sanse ramase de a castiga una din finalele Intertoto. Invingatoare cu 4-1 in tur, Auxerre pare insa favorita certa pentru a merge mai departe in Cupa UEFA. Conducerea c
Constantenii isi joaca in aceasta seara, de la ora 19:00 (TV Sport), putinele sanse ramase de a castiga una din finalele Intertoto.

Invingatoare cu 4-1 in tur, Auxerre pare insa favorita certa pentru a merge mai departe in Cupa UEFA. Conducerea clubului mai spera totusi la o minune care i-ar duce pe ""rechini"" in turul doi preliminar al acestei competitii, fapt pentru care s-a hotarat ca intrarea sa fie libera la acest meci.
SPERANTE. Jucatorii doresc si ei cel putin o victorie de palmares in fata echipei lui Daniel Niculae. ""Vrem macar sa castigam, cu 1-0,
2-0. Cum spune o vorba romaneasca, daca murim, sa murim frumos"", a declarat mijlocasul Iulian Apostol. ""Ne asteapta un retur la fel de greu ca prima mansa, dar noi speram sa obtinem macar o victorie de palmares. Francezii vor veni sa joace si vor etala, dupa parerea mea, acelasi fotbal bun pe care l-au aratat si la Auxerre"", a spus si atacantul Liviu Mihai. Delegatia franceza, sosita ieri la Constanta, include 18 jucatori, printre care si Niculae. La Auxerre va debuta in acest meci Ireneusz Jelen, un atacant polonez prezent la CM din Germania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.