Mircea Dinescu (foto) ne-a declarat ieri ca a decis sa il dea in judecata pe liderul PRM, C. V. Tudor, care l-a acuzat ca ar fi fost locotenent de securitate inainte de a€™89 si ar fi racolat un minor pe care l-a pus sa scrie ""note"" si ""
Mircea Dinescu (foto) ne-a declarat ieri ca a decis sa il dea in judecata pe liderul PRM, C. V. Tudor, care l-a acuzat ca ar fi fost locotenent de securitate inainte de a€™89 si ar fi racolat un minor pe care l-a pus sa scrie ""note"" si ""informari"" despre ce auzea in casa.

Vadim l-a mai acuzat pe Dinescu ca, urmare a calitatii sale de ofiter de Securitate, ar fi primit si un apartament pe Calea Mosilor. ""Pana acum, C. V. Tudor s-a ascuns fie dupa numele Alcibiade, fie dupa altele. Adica recurgea la o smecherie si se dadea pe dupa plop zicand ca sunt pamflete scrise de colaboratori, in care erau afirmatii absolut sinistre. De data asta insa am avut parte de o «savarina cu frisca», pentru ca Tudor a semnat un comunicat cu numele lui, din partea PRM, deci nu se mai pune problema pamfletului, in care face niste afirmatii absolut sinucigase. Asa ca, acum m-am adresat avocatului meu si voi depune plangere penala impotriva lui C. V. Tudor"", ne-a spus Dinescu. El a explicat ca Vadim a lansat aceste acuzatii deoarece CNSAS verifica in prezent dosarul lui Vadim. ""El stie ca diversiunea e cea mai buna arma ca sa-ti acoperi faradelegile. Cel mai simplu lucru era ca el sa zica despre mine, care lucrez la CNSAS si ma ocup de dosarul lui, ca sunt securist, informator etc."", sustine Dinescu. Dupa ce joi seara Vadim a facut afirmatii asemanatoare si la OTV, Dinescu a decis ca si acest post sa fie dat in judecata, urmand ca ambele plangeri sa fie depuse saptamana viitoare. (Aniela Nine)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.