Desi antrenorul Mircea Rednic a declarat ca lista de transferuri s-a inchis, fiind multumit de achizitiile facute, mai exista un nume care este dorit in Stefan cel Mare. Este vorba de Gabriel Tamas, de la Spartak Moscova, aflat in atentia cainilor in
Desi antrenorul Mircea Rednic a declarat ca lista de transferuri s-a inchis, fiind multumit de achizitiile facute, mai exista un nume care este dorit in Stefan cel Mare. Este vorba de Gabriel Tamas, de la Spartak Moscova, aflat in atentia cainilor inca de la finele sezonului trecut.
DORINTA. Conducerea rusilor sustine ca pentru internationalul roman mai exita si alte oferte in afara de Dinamo, fiind dorit de doua echipe din Spania. Ieri, Tamas ar fi trebuit sa ia o decizie finala in privinta viitorului sau. ""Dorinta mea este sa ma intorc la Dinamo. Problema este ca nu depinde de mine, ci de oficialii actualei mele echipe, dar eu sper sa se rezolve odata si sa stiu ce voi face"", a declarat Tamas. Jucatorul tine permanent legatura cu directorul general al ros-albilor, Cristi Borcea, insa tratativele cu Spartak le-a purtat impresarul Victor Becali. Desi la gruparea rusa are un salariu de 400.000 de euro, Tamas ar accepta sa castige pe perioada imprumutului, de un an, doar 120.000, cat este oferta dinamovistilor. Altfel, fundasul francez de la TSKA Sofia, Yannick Boumsong, recomandat de fostul capitan al cainilor, Florentin Petre, are sanse minime sa ramana la Dinamo. Ieri, dinamovistii, impreuna cu sotiile si prietenele, s-au deplasat la Brasov, pentru amicalul de azi cu divizionara B Forex.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.