Deputatii Ovidiu Musetescu (PSD), Nicolae Paun (minoritati), Ruxandra Jipa (PRM), precum si senatorii Mircea Geoana (PSD), Sorin Oprescu (PSD) si Corneliu Vadim Tudor (PRM) sunt parlamentarii care au acumulat cele mai multe absente de la sedintele de
Deputatii Ovidiu Musetescu (PSD), Nicolae Paun (minoritati), Ruxandra Jipa (PRM), precum si senatorii Mircea Geoana (PSD), Sorin Oprescu (PSD) si Corneliu Vadim Tudor (PRM) sunt parlamentarii care au acumulat cele mai multe absente de la sedintele de plen din sesiunea februarie-iunie 2006, conform unei analize a Institutului pentru Politici Publice.

De cealalta parte, cei mai prezenti la vot, in plen, au fost deputatii liberali Gheorghe Gabor, Corneliu Momanu si Mihail Zaharia si senatorii Gheorghe Funar de la PRM, Mihai Tabuleac de la PNL si Gheorghe David de la PD. Cei mai rebeli parlamentari, care au votat diferit de grupul din care fac parte, au fost deputatii PSD Catalin Voicu, Dan Iosif si Marian Saniuta, iar dintre senatori, pesedistii Ion Vargau, Teodor Filipescu si peremista Viorica Misiuc. In topul luarilor de cuvant, pe primele locuri la Camera Deputatilor se afla Florin Iordache (PSD) si Augustin Bolcas (PRM), iar la Senat primul este peremistul Gheorghe Funar. Acesta din urma se poate mandri si cu faptul ca a avut cele mai multe initiative legislative din Senat. (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.