In urma cu cateva saptamani, Vasile Turcu anunta ca trei jucatori care au evoluat la Campionatul Mondial de fotbal vor fi transferati de Dinamo pentru a intari echipa lui Rednic. SINGUR. Declaratiile oficialului din Stefan cel Mare s-au intors ca
In urma cu cateva saptamani, Vasile Turcu anunta ca trei jucatori care au evoluat la Campionatul Mondial de fotbal vor fi transferati de Dinamo pentru a intari echipa lui Rednic.

SINGUR. Declaratiile oficialului din Stefan cel Mare s-au intors ca un bumerang impotriva sa, suporterii nefiind multumiti de campania de transferari efectuata. Ieri, Dinamo a reusit totusi sa puna mana pe un fotbalist care a fost prezent la CM. Angolezul Nsimba Paulo Baptista Ze Kalanga, 23 de ani, a semnat un contract pe trei ani si va fi prezentat oficial astazi. ""Am obtinut transferul lui Ze Kalanga, care este un jucator de banda excelent, de mare viteza si cu centrari foarte bune"", a spus antrenorul Mircea Rednic.
TITULAR. Adus in ""Groapa"" de la echipa angoleza Petro Atletico pentru suma de 500.000 de dolari, Ze Kalanga va avea un salariu de aproximativ 50.000 de dolari. Se pare ca fotbalistul de culoare a primit garantii la semnarea contractului ca va fi titular in echipa lui Rednic. Chiar daca de abia a sosit in Romania, mijlocasul va intra in joc la partida programata de la ora 21:30, in compania lui FC Vaslui. Inaintea jocului va fi organizata prezentarea lotului pentru sezonul viitor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.