Presedintele LPF si cel al clubului FC National, ambele cu sediul in Cotroceni, s-au balacarit intr-o emisiune televizata, aruncandu-si vorbe de genul ""puscariasule"", ""prostovane"" sau ""falsificatorule"".

De cateva luni bune, Dumitru Dragomit si Constantin Iacov se cearta pe unde se prind. Polemicile dintre cei doi au inceput in momentul in care Iacov a cumparat clubul FC National de la Gino Iorgulescu. Ceea ce s-a intamplat marti seara in direct la OTV a intrecut insa orice imaginatie.
MASCARI. Dragomir a deconspirat faptul ca Iacov i-a cerut functia de secretar general al Ligii, insa l-a refuzat. Presedintele lui FC National a intervenit telefonic dupa ce ""Corleone"" a spus ca poate face rau Nationalului, daca trimite la FIFA, in atentia lui Sepp Blatter, documentele prin care arata ca gruparea din Parcul cu Platani are datorii de patru milioane de dolari catre stat. ""In ce limba ati vorbit cu Blatter?"", a intrebat ironic Iacov, moment in care Dragomir parca a inebunit: ""Hai sictir, ma baiatule. Tu esti decupat din Urzica, nu vezi ce fata ai? Ma prostovane, tu esti un falsificator, un violator, ai dosar penal. Puscariasule! Ba descreieratule, eu am fost controlat de Camera Deputatilor. Au descoperit ca am fost arestat abuziv, cercetat si achitat. Tu esti o hahalera"".
AMENINTARE. La un moment dat, Dragomir i-a spus lui Iacov sa puna mana pe carte. ""Cartile dumneavoastra sunt cele 54, de joc"", a raspuns Iacov, continuand apoi: ""Atentie mare ca veti avea dosar penal. M-ati acuzat de fals fara acoperire"". Bosul de la LPF parca a luat foc si a izbucnit. ""Cine esti tu, ma? Un zero taiat. Un nimeni. Hai sa vedem cine are sange in instalatie.""

ACUZAT DE FALS