Luni seara, orasul de pe Bega a dansat pe ritmurile Shakirei. In jur de 40.000 de spectatori veniti din toate colturile tarii, dar si de peste hotare au cantat la unison cu diva columbiana. Mult asteptatul concert sustinut de Shakira pe Stadionu

Luni seara, orasul de pe Bega a dansat pe ritmurile Shakirei. In jur de 40.000 de spectatori veniti din toate colturile tarii, dar si de peste hotare au cantat la unison cu
diva columbiana.

Mult asteptatul concert sustinut de Shakira pe Stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara a fost pe masura asteptarilor multora dintre cei aproape 40.000 de spectatori. Din repertoriu nu au lipsit hiturile ""Estoi aqui"", ""La tortura"", ""Ojos asi"" si ""Hips dona€™t lie"", cantate la bis. Cu toate ca show-ul si sunetul au fost impecabile, publicul a fost cam neconvingator.
S-a dansat discret, pe ici, pe colo, aplauzele au fost puternice doar in randurile din fata scenei, iar bisul a fost cerut intr-un mod neconvingator. Poate si pentru ca spectacolul a inceput putin dupa ora 22:00. Singura data cand intreaga audienta a ""sarit in aer"" a fost atunci cand Shakira a aparut pe scena, acoperita de steagul Romaniei, pe care l-a cerut Consiliului Judetean Timis special pentru acest moment din spectacol.

PUTINE VIPURI. Desi atat presedintele Traian Basescu, cat si premierul Calin Popescu Tariceanu si-au anuntat prezenta la acest concert, ei nu au mai aparut. Au venit doar sotiile acestora, precum si fetele presedintelui. In schimb, Mircea Geoana nu a ratat concertul. ""Mi-a placut foarte tare spectacolul, mai putin piesele de influenta orientala"", ne-a declarat presedintele PSD. Prin public s-au mai numarat Virgil Iantu, Mugur Mihaescu, Zoli (Sistem), Cristi Enache (Directia 5), Wilmark (venit cu elevii de la scoala lui de dansuri latino), Iuliana Marciuc.

De cum a urcat pe scena, Shakira a salutat publicul pe romaneste. Dupa ce a schimbat trei tinute, artista a aparut desculta pe scena si a dansat cum nu mai ea stie sa o faca. De altfel, publicul masculin ovationa de fiecare data cand isi unduia corpul in stilu-i specific. Spectacolul s-a incheiat cu o explozie de confetti, fiind ""udat"" cu sampanie la o petrecere privata la care au participat atat organizatorii de la Emag!c Entertainment, cat si cei din echipa Shakirei. Insa ""actrita"" principala a preferat sa se retraga la hotel impreuna cu logodnicul sau, Antonio de la Rua, sa se odihneasca. In numarul de maine al Jurnalului National veti afla o serie de informatii in exclusivitate din culisele vizitei Shakirei in Romania.

PE SCENA. Chitara cu diamante


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.