Le place sa spuna ca sunt Chicanos autentici. Isi scriu textele prin messenger. Au propriul studio. Fac muzica pentru ei, dar si pentru alti artisti, dar mai intai de toate au adus raggaeton-ul in Romania. Este vorba despre trupa Chicanos. Meritu
Le place sa spuna ca sunt Chicanos autentici. Isi scriu textele prin messenger. Au propriul studio. Fac muzica pentru ei, dar si pentru alti artisti, dar mai intai de toate au adus raggaeton-ul in Romania. Este vorba despre trupa Chicanos.

Meritul de a-i fi descoperit ii apartine lui Wilmark, cel care i-a scos pe piata. Alex si Razvan, cei doi Chicanos, au semnat cu Intercont Music si-au lansat primul album, intitulat ""Sa dansam raggaeton"". Cele mai multe dintre piesele lor sunt in limba spaniola. Fiindca n-au studiat-o in scoala, interpretii au apelat tot la Wilmark, cel care ii mai ajuta cu pronuntia, dar si la o buna prietena din Spania, care le ""corecteaza"" textele prin messenger. Dar cine sunt Chicanos? Doi baieti cucuieti care au si talent, si studii de specialitate.
OMUL-ORCHESTRA. Razvan ""Pachulo"" Victor Alstani. A studiat la Scoala de muzica, specializarea pian, pe care a terminat-o cu media 10. A continuat cu Liceul de Arte Plastice ""Marin Sorescu"" din Craiova, specializarea pian principal, si are atestat in pian principal, tot cu media 10. In perioada 2000-2005 a dat gata Universitatea Nationala de Muzica ""Ciprian Porumbescu"", specializarea Pedagogie Muzicala. Cu astfel de studii se poate numi profesionist. Activitatea artistica in domeniu este la fel de bogata. A activat ca artist liric in cadrul partidei de bass-bariton la Filarmonica ""Oltenia"" din Craiova, a fost colaborator al Filarmonicii ""George Enescu"", al Corului Academic Radio, compozitor, orchestrator si inginer de sunet la un important studio, colaborator al Teatrului Odeon (asigurarea coloanei sonore), dar si membru al Coralei Ortodoxe Barbatesti ""Te Deum Laudamus"". De la corala la reggaeton e cale lunga! A mai ""orchestrat"" spoturi muzicale, iar anul trecut a fost chiar profesor de canto. Asa un CV impresionant, mai rar!
SPECIALIST IN INGINERII MUZICALE. Alex ""BlatJargon"" Craciun este economistul trupei. A absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Relatii Economice Internationale. A fost component al trupei ""Mahsat"", membru al trupei ""218"", artist al labelului Casa Production, apartinand trupei BUG Mafia. A colaborat cu Chelloo, XXL&10 Grei&Tragaci si BUG Mafia, Don Baxter, Nico, Silvia&Puya. A fost colaborator si orchestrator textier si inginer de sunet al unui studio de inregistrari, iar in prezent este membru al echipei de productie muzicala ""218 Production"". Intr-un cuvant, au activitate baietii, nu gluma. Nu mai au timp pentru altceva in afara de muzica. Mai mult decat atat, Intercont Music, la care activeaza, are mare incredere in ei, asa ca le-a lasat in grija inclusiv sarcina de a-si da cu parerea in legatura cu trupele care trimit demmo-uri la casa de discuri amintita. Dar sa vedeti (si mai ales sa auziti) pentru cine compun producatorii Alex si Razvan. Numai nume unul si unul: Andra, Nico, Alb Negru, Lp Mahsat, Senzual, All Star Media Pro, Puia, Marijuana, Too Hot, Mandinga si chiar Laura Andresan!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.