Saptamana trecuta, un nou partid a picurat in paharul esicherului politic romanesc. Partidul Popular Social Crestin incearca, cel putin prin denumire, sa atraga voturi atat din partea stangii debusolate, cat si din partea dreptei crestine ramase fara
Saptamana trecuta, un nou partid a picurat in paharul esicherului politic romanesc. Partidul Popular Social Crestin incearca, cel putin prin denumire, sa atraga voturi atat din partea stangii debusolate, cat si din partea dreptei crestine ramase fara acoperire.
Ioan Talpes (foto), creierul administratiei prezidentiale iliesciene, este organul fondator. Pe piata zvonurilor se spune ca PPSC ar fi pornit la drum cu o zestre (si in bani) frumusica. Cu toate ca Talpes a incercat o provocare spunand ca nu va mai fi niciodata alaturi de Ion Iliescu, fostul presedinte a reactionat la modul ""ete fas"". PE ZILE. Luni, viceprimarul din Ramnicu-Valcea este exclus din PD pentru o mita de 20.000 de euro. Traian Basescu saluta discutiile din Senatul SUA privind ridicarea vizelor pentru tarile aliate in lupta antiterorista, inclusiv Romania. Marti, Bogdan Pascu (PC) depune juramantul in calitate de vicepremier. Stolojan spune ca PNL scade in sondaje din cauza lui Tariceanu. Curtea Constitutionala a dat liber la referendum miercuri, Miron Mitrea se alege cu un nou dosar penal pentru Casa Radio. Tariceanu declara ca nu e de acord cu scoaterea la lumina a arhivelor Securitatii si ale PCR. Joi, Autostrada Transilvania e o prioritate, conform premierului, si Emil Constantinescu da de pamant cu Stolojan si cu Basescu. Vineri, Vasile Blaga declara: ""Guvernul nu isi poate impune punctul de vedere decat daca negociaza orice cu opozitia. Anticipatele ar fi trebuit sa aiba loc atunci cand ne-am inteles"". Nimeni nu se preda pana la integrarea in UE!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.