Tehnicianul a declarat unor apropiati ca alegerea de a continua in Giulesti s-a dovedit a fi fost total gresita, fiind hotarat sa nu mai accepte actuala situatie. Nu mai este o noutate zgarcenia arhicunoscuta a lui George Copos. Principalul action

Tehnicianul a declarat unor apropiati ca alegerea de a continua in Giulesti s-a dovedit a fi fost total gresita, fiind hotarat sa nu mai accepte actuala situatie.

Nu mai este o noutate zgarcenia arhicunoscuta a lui George Copos. Principalul actionar al Rapidului a trecut insa la alte metode pentru a-si atinge obiectivele. Bate palma pentru transferul lui Ryan Griffiths, spune ca achita imediat suma de 1,4 milioane de euro, dar ""uita"". Totul pentru mentinerea pe banca tehnica a lui Razvan Lucescu.
VICTIME. Acesta si-a calcat cuvantul si a intors spatele Timisoarei, alegand cu inima. La doar cateva saptamani, Lucescu junior ameninta ca pleaca din Giulesti. ""Priviti banca de rezerve. Am doar 17 jucatori in lot. Am nevoie de atacanti"", a tunat tehnicianul la finele meciului cu Sliema Wanderers, din primul tur preliminar al Cupei UEFA. Referirea era la blocarea transferului lui Ryan Griffiths de la FC National, din cauza faptului ca patronul George Copos nu a achitat suma de 1,4 milioane de euro, dorind sa negocieze o suma mai mica. Australianul este prima victima. A doua, fostul actionar Jean Valvis, indepartat de Copos din noua structura de conducere. A treia, Razvan Lucescu! ""Daca nu se rezolva acest transfer, plec"", ameninta tehnicianul din cantonamentul din Franta. ""Rapid da dovada de neseriozitate. Voi face memoriu la CSJ"", spune presedintele lui FC National,
Constantin Iacov.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.