A implinit 60 de ani.
Incredibil! De ce? Nu-ti vine sa crezi ca timpul a trecut atat de repede peste ea, peste noi... In acest an se implinesc si 40 de ani de cand Angela Similea a urcat pentru prima data pe scena, dar si 36 de ani de c
A implinit 60 de ani.
Incredibil! De ce? Nu-ti vine sa crezi ca timpul a trecut atat de repede peste ea, peste noi... In acest an se implinesc si 40 de ani de cand Angela Similea a urcat pentru prima data pe scena, dar si 36 de ani de cand a obtinut primul premiu - Cerbul de Argint - premiu care a ajutat-o sa ajunga la sufletul romanilor. In 1999 declara ca va canta pana va muri, chiar daca nu va mai aparea pe scena sau la televiziune, pentru ca nu stie sa faca nimic altceva mai bine. ""Cand ma opresc oamenii pe strada imi spun: «Doamna, nu ne parasiti, ne bucuram cand va vedem, nu ne lasati!»."" Desi acum ceva timp isi exprima intentia de a nu mai aparea in public, am oprit-o pe deosebita interpreta nu pe strada, ci intr-o imaginara ""gara de duminica"", asortata nu cu bagaje, ci cu intrebari. Necesare am putea spune, acum, cand gustul publicului e cam greu de controlat. Nu trebuie sa ramanem fideli, cu orice pret, trecutului. Dar, ar trebui sa reflectam, macar din cand in cand, la munca de-o viata a unor artisti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.