Intr-o gradina de cinema iesita din folosinta din centrul Capitalei, tineri regizori si actori au pus la cale un performance cu si despre mancare, ""Leta€™s Food!"". Proiectul, ce va avea premiera la 20 iulie, exploreaza obsesiile conte
Intr-o gradina de cinema iesita din folosinta din centrul Capitalei, tineri regizori si actori au pus la cale un performance cu si despre mancare, ""Leta€™s Food!"".

Proiectul, ce va avea premiera la 20 iulie, exploreaza obsesiile contemporane legate de mancare, felul in care societatea influenteaza si constrange pana si functiile primare. Campaniile publicitare, emisiunile tv, medicina naturista, toate spun omului de azi ce, cum, cand si cat sa manance, informeaza Mediafax.
Tinerii regizori Ioana Paun si David Schwartz, studenti in anul IV la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica (UNATC), ii invita pe spectatori sa ia cina in Gradina Cinema Capitol.
CONFLICTE. In timpul mesei, fiecare nou fel de mancare provoaca din ce in ce mai multe conflicte legate de diferitele obiceiuri alimentare. Iar capriciile si obsesiile culinare ale personajelor devin tot mai insuportabile.
Gradina Cinema Capitol este, la ora actuala, un spatiu darapanat de langa Cercul Militar, care figureaza pe Lista Monumentelor Istorice. Construita la inceputul secolului al XX-lea, ""supravietuitoare"" a celui de-al doilea razboi mondial si a cutremurului din 1977, gradina este in paragina, la fel ca multe sali si gradini de cinema de stat.
""Leta€™s Food!"" este un proiect al Teatrului Fara Frontiere (TFF) in colaborare cu tangaProject. Accesul la performance-ul ""Leta€™s Food!"" este gratuit, dar presupune o rezervare prealabila la tff@teatrulfarafrontiere.ro. Reprezentatiile sunt programate zilnic intre 20 si 24 iulie, de la ora 21:00.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.