Constantenii au pierdut cu 1-4 prima mansa a confruntarii cu Auxerre, disputata sambata seara pe Stadionul Abbe Deschamps. Ex-rapidistul Daniel Niculae a fost folosit titular la Auxerre. START. Desi nu s-a remarcat in mod deosebit, romanul a debutat
Constantenii au pierdut cu 1-4 prima mansa a confruntarii cu Auxerre, disputata sambata seara pe Stadionul Abbe Deschamps. Ex-rapidistul Daniel Niculae a fost folosit titular la Auxerre.
START. Desi nu s-a remarcat in mod deosebit, romanul a debutat fericit in echipa lui Jean Fernandez. Dupa un inceput furtunos, gazdele si-au asigurat un avantaj de doua goluri, prin Mathis si Kahlenberg.
Reusita lui Gurita, creata de congolezul Disney in finalul primei parti, nu a facut decat sa ofere senzatia ca romanii pot reveni. ""Condusi de noul capitan, Benoit Cheyrou si de Thomas Kahlenberg, francezii au distrus Farul. Daca nu va exista o evolutie extrem de buna in Romania, epopeea europeana a antrenorului Momcilo Vukotici se va incheia"", a notat site-ul UEFA. Returul este programat sambata, la Constanta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.