Unul dintre cele mai cunoscute filme din anii a€™80, comedia romantica ""Dirty Dancing"", va fi adaptat in concurs tv. Participantii la ""Dirty Dancing: Living the Dream"" vor fi formati de dansatori profesionisti inainte de a concura p

Unul dintre cele mai cunoscute filme din anii a€™80, comedia romantica ""Dirty Dancing"",
va fi adaptat in concurs tv.

Participantii la ""Dirty Dancing: Living the Dream"" vor fi formati de dansatori profesionisti inainte de a concura pentru a obtine un rol intr-un musical, el insusi inspirat de celebrul film care i-a avut ca protagonisti pe Jennifer Grey si Patrick Swayze. ""Vinovat"" pentru acest reality-show se face postul american Woman Entertainment (WE). Numai putin de 30 de femei si sase instructori de dans, pregatiti de coregrafi profesionisti, vor avea de trecut diverse probe, castigatorii urmand sa fie distribuiti in musical. Premiera emisiunii e programata la 8 decembrie a.c.
CASTING. Pana atunci, se cauta ""clienti"". Baietii trebuie sa fie ""gen Patrick Swayze"", indiferent de nationalitate sau culoare. Trebuie sa aiba intre 18 si 35 de ani si sa ""dea bine la camera"". In plus, doritorii trebuie sa fie singuri, intrucat vor fi nevoiti sa flirteze cu fetele inscrise in concurs. La randul lor, reprezentantele sexului slab trebuie sa aiba varste cuprinse tot intre 18 si 35 de ani, sa fie ""gen Baby"". Ele nu trebuie sa fie dansatoare profesioniste, insa e musai sa aiba putin talent. Si urmasele Evei trebuie sa fie singure, intrucat flirturile cu instructorii nu trebuie sa genereze gelozie din partea iubitilor. Pentru filmari, baietii sunt platiti cu 200 de dolari/zi, iar fetele - cu 100. Coregrafii ""jurati"" sunt remunerati cu 1.000 de dolari pe show. Se pare ca emisiunea va fi gazduita de coregraful Cris Judd, fostul sot al cantaretei Jennifer Lopez.

PREMIU OSCAR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.