Sezonul trecut, rapidistii au debutat in Cupa UEFA tot cu un 5-0 in fata amatorilor din Andorra, dupa care a urmat un traseu care s-a oprit in sferturile de finala. La finalul jocului de joi seara, castigat lejer, 5-0, in fata maltezilor de la Sli

Sezonul trecut, rapidistii au debutat in Cupa UEFA tot cu un 5-0 in fata amatorilor din Andorra, dupa care a urmat un traseu care s-a oprit in sferturile de finala.

La finalul jocului de joi seara, castigat lejer, 5-0, in fata maltezilor de la Sliema Wanderers, jucatorii rapidisti si-au adus aminte ca la fel au inceput si sezonul trecut drumul in Europa. Dupa care victimele au curs pe rand: Feyenoord, Hertha Berlin sau SV Hamburg. Nu s-au oprit decat in sferturi, in fata rivalei Steaua. ""Ar fi extraordinar sa repetam performanta de anul trecut, cea mai mare din istoria clubului. Ne dorim mult acest lucru"", spunea antrenorul Razvan Lucescu. Giulestenii au avut mai degraba un modest partener de antrenament, Sliema fiind doar o prezenta exotica. Greul abia incepe, iar Lucescu junior stramba din nas: ""Am doar 17 jucatori in lot. Nu e normal. Am nevoie de atacanti"".
SCANDAL. Succesul cu Sliema este umbrit de un scandal la nivelul conducerii, dupa ce unul dintre actionarii importanti, Jean Valvis, a fost indepartat o data cu crearea noii societati. ""Am dat un milion de dolari la Rapid intr-un an. Vreau sa stiu ce se intampla"", a declarat patronul firmei La Dorna, unul din sponsorii secundari. In schimb, Dinu Gheorghe, scos si el din randul actionarilor, va ramane presedintele CA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.