Elevii lui Razvan Lucescu s-au impus fara probleme in fata unei echipe care, probabil, a auzit ca Romania este o tara frumoasa, in nici un caz interesata de meci. A rezultat un 5-0 care nu mai lasa loc altor comentarii.

La nuntile oamenilor cu bani se aude foarte des strigatura ""fara numar"", atunci cand barosanii arunca banii pe lautari. Tot fara numar si-au propus aseara si elevii lui Razvan Lucescu in fata nevinovatilor maltezi de la Sliema Wanderers. Toata lumea spune ca in fotbalul de azi nu mai exista echipe mici. De acord, dar echipe foarte mici inca exista.
GRASANUL. Inca din start a surprins prezenta exotica din poarta Sliemei. Un anume Akanji, mai gras decat Ronaldo. Iar Rapid a profitat si l-au luat la tinta. Buga si compania nu au sutat in el, ci in plasa, de cinci ori chiar, intr-o repriza in care maltezii se pot pupa ca i-au deranjat o data somnul lui Dani Coman. O singura data. Probabil o performanta pentru ei. Distractia a inceput-o Grigore (a€™4), a continuat-o Buga cu o dubla (a€™14 si a€™42), apoi Nae Constantin (a€™20), pentru a fi desavarsita de autogolul de curtea scolii al lui Said (a€™45). Era deja 5-0 si elevii lui Razvan Lucescu au dat semnalul opririi umilintei.
DE VARA. Fiind destul de cald, dupa pauza nu prea s-a mai jucat nimic. Rapid a preferat sa nu se agite, ceva in genul ""de vara"", in timp ce amatorii, non-amatorii si cei cativa profesionisti de la Sliema s-au declarat multumiti ca tabela stadionului Giulesti a inghetat la scorul stabilit in prima repriza. Gazdele au resimtit, totusi, plecarile lui Viorel Moldovan si Daniel Niculae. Per total, a fost un antrenament cu public pe care rapidistii il puteau efectua si cu echipa de juniori a clubului, proaspata campioana nationala. Tehnicianul visiniilor a folosit urmatoarea formatie: D. Coman - M. Constantin, Maftei, Sapunaru - Badoi, E. Dica, N. Grigore (a€™73 A. Petrescu), I. Stancu (a€™52 Vasilache) - Buga, Burdujan, N. Constantin (a€™46 V. Negru).

TRANSFERUL LUI GRIFFITHS, BLOCAT