Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor (foto), a tinut sa faca unele precizari la o intrebare lansata de Ion Cristoiu in editorialul intitulat ""Lasitate sau nepasare"", aparut in editia de joi, 13.07.2006, a Jurnalului National si in care semnala ca acum
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor (foto), a tinut sa faca unele precizari la o intrebare lansata de Ion Cristoiu in editorialul intitulat ""Lasitate sau nepasare"", aparut in editia de joi, 13.07.2006, a Jurnalului National si in care semnala ca acum 65 de ani Armata Romana se afla in plin razboi de recastigare a Bucovinei de Nord si a Basarabiei.
""Nu-i intelegem insa pe C.V. Tudor si pe Gigi Becali. Si unul, si celalalt s-au afirmat ca nationalisti, ba chiar si admiratori ai Maresalului Antonescu. Sa fi uitat C.V. Tudor ca in aceste zile se implinesc 65 de ani de la luptele pentru dezrobirea teritoriilor luate cu japca de la noi?"", se intreba Ion Cristoiu.
In replica, liderul PRM raspunde: ""Nu, eu n-am uitat, dar nici nu-mi trebuie pretexte speciale (aniversari, comemorari, jubilee etc.) ca sa ma gandesc la acele teritorii etern romanesti, care fac parte dintre legendele vii ale educatiei primite de mine in familie (...) Am infiintat revista, editura, fundatia si, mai apoi, partidul cu nume sacru: Romania Mare. In mai mult de 830 de numere ale publicatiei «Romania Mare» am publicat cel putin cate o pagina cu genericul «Basarabia si Bucovina, doua lacrimi pe obrazul Europei». (...) In privinta implinirii a 65 de ani de la intrarea Romaniei in razboiul sfant, publicatiile mele stau marturie ca n-am fost nici «las», nici «nepasator». De pilda, in nr. 830, din 9 iunie 2006, pe pagina I am publicat o fotografie de grup, efectuata in vara anului 2001, la Cimitirul de la Tiganca (Basarabia). (...) Atunci a inceput munca de refacere si valorificare a acelui sanctuar, unde isi dorm somnul de veci mii de eroi romani cazuti in al doilea razboi rondial"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.