Dinamo a trecut la pas de echipa malteza, care nu le-a pus prea mari probleme.
Scorul a fost deschis foarte repede, inca din minutul 3, atunci cand Danciulescu a reluat din fata portii o minge deviata de un fundas maltez. Pana la pauza, caini
Dinamo a trecut la pas de echipa malteza, care nu le-a pus prea mari probleme.
Scorul a fost deschis foarte repede, inca din minutul 3, atunci cand Danciulescu a reluat din fata portii o minge deviata de un fundas maltez. Pana la pauza, cainii au mai avut o mare ocazie de a inscrie, dar bara s-a opus in minutul 34 la lovitura libera executata de Claudiu Niculescu.
A doua repriza a fost mult mai alerta, o data cu introducerea in teren a lui Ionel Ganea. Acesta a creat ambele goluri inscrise de Claudiu Niculescu, in minutele 58 si 59, pasand decisiv in fata portii aparate de ""veteranul"" Muscat, acolo de unde ""Clau-gol"" a indeplinit o simpla formalitate.
Scorul final a fost stabilit de fundasul Radu Stefan, care a impins in poarta un sut respins de portarul Muscat.
Antrenorul Mircea Rednic a utilizat urmatoarea formula: Moss - Blay, Moti, R. Stefan, Pulhac - Margaritescu, C. Munteanu (a€™56 Stanici), Paduretu (a€™70 Mihut), Tames (a€™46 I. Ganea) - Danciulescu, Cl. Niculescu. In minutul 90 Cosmin Moti a fost eliminat, in urma altercatiei cu un jucator maltez. ROMANII, O.K.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.