Ieri, la fosta vila a lui Nicolae Ceausescu a avut loc o noua intalnire a Fundatiei ""Casa Campionilor"". CATALOG. Sedinta, prezidata de Mariana Bitang, fosta antrenoare a lotului national feminin de gimnastica, a strans cele mai importante nume, p
Ieri, la fosta vila a lui Nicolae Ceausescu a avut loc o noua intalnire a Fundatiei ""Casa Campionilor"".
CATALOG. Sedinta, prezidata de Mariana Bitang, fosta antrenoare a lotului national feminin de gimnastica, a strans cele mai importante nume, precum Dan Grecu, Elisabeta Lipa, Andreea Raducan, Marius Urzica sau Cornel Otelea. Nu a lipsit nici Ilie Nastase, sosit cu intarziere si imbracat cam de iarba verde.
ATENTIONARE. Prezenta si ea la intalnire, presedintele Federatiei Romane de Atletism, Iolanda Balas (foto), a incercat sa ii faca pe cei prezenti sa realizeze ceva util pentru sportul romanesc. ""Suntem incapabili sa terminam baza de pregatire de la Izvorani.
Nu avem o sala polivalenta. La noi, toata lumea vorbeste, dar nimeni nu face nimic. Se apropie Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008"", a sunat avertizarea lui Balas.
Octavian Belu a anuntat ca Fundatia ""Casa Campionilor"" a inceput sa se implice deja in sportul romanesc, incercand sa ajute cat mai mult cu putinta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.