Interpreta Rebecca vrea cu tot dinadinsul sa iasa in evidenta in show-biz-ul romanesc si nu numai. Asa ca va aborda un altfel de gen muzical, gipsy hard-core (pentru necunoscatori este vorba despre o combinatie, nu stim insa cat de fericita
Interpreta Rebecca vrea cu tot dinadinsul sa iasa in
evidenta in show-biz-ul
romanesc si nu numai.


Asa ca va aborda un altfel de gen muzical, gipsy hard-core (pentru necunoscatori este vorba despre o combinatie, nu stim insa cat de fericita, intre muzica lautareasca si rock agresiv): ""Intotdeauna am fost atrasa de modul de viata al rromilor, implicit si de muzica acestora, cea cantata de lautarii adevarati. Asa mi-a venit ideea de a combina acest gen cu rock-ul, o pasiune mai veche de-a mea"".
PLANURI. Melodiile ii apartin compozitorului Bogdan Ioan, stabilit in Elvetia, cel care, in paralel, lucreaza si la remixul al unui hit de-al Sandrei: ""Pregatesc si un videoclip incendiar, ce va fi difuzat pe posturile muzicale de specialitate cel tarziu luna viitoare"", ne avertizeaza indrazneata solista. Va spunem ca Rebecca ia lectii de canto de la varsta de 10 ani, primul ei profesor fiind Giussepe Forrona, un muzician foarte apreciat in lumea selecta a cazinourilor din Italia si Austria: ""La 16 ani mi-am dat seama ca sunt foarte atrasa de rock, asa ca, timp de patru ani, am fost nelipsita de la concertele rock de anvergura. Insa m-am simtit mai atrasa de Festivalul de la Szighet"". Rebecca s-a nascut in Romania, dar s-a stabilit, impreuna cu iubitul ei, care ii este si producator, in Ibiza. Ea spune ca pentru afirmarea sa pe plan national, dar si international, este dispusa sa investeasca circa trei milioane de euro, pretul la care se ridica hotelul mostenit de la un fost iubit italian, plecat pe cealalta lume. Cea mai mare dorinta a interpretei este de a realiza un featuring alaturi de Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith. Greu, ce-i drept, dar nu imposibil.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.