Daca Niculescu este dorit de chinezi, conducerea incearca sa-i aduca pe Tamas, Iulian Miu, Mara si Mazilu. Cel mai ""vandut"" jucator dinamovist, Claudiu Niculescu, ar fi dorit de actualul lider al campionatului Chinei, Shandong Luneng. Atacantul,
Daca Niculescu este dorit de chinezi, conducerea incearca sa-i aduca pe Tamas, Iulian Miu, Mara si Mazilu.

Cel mai ""vandut"" jucator dinamovist, Claudiu Niculescu, ar fi dorit de actualul lider al campionatului Chinei, Shandong Luneng. Atacantul, aflat in coproprietate cu fostul director general, Gigi Netoiu, poate pleca in schimbul sumei de un milion de dolari. Posibil ca partida de aseara cu Hibernians Paola sa fi fost ultima pentru Niculescu la Dinamo, insa, oficial, nimeni nu confirma varianta. ""Au existat mai multe oferte, dar nimic nu s-a concretizat. Personal nu stiu daca va pleca in China. Orice este posibil. Din cate stiu, dorinta lui Claudiu este sa ramana la Dinamo. Ramane insa de vazut ce va fi"", a declarat unul dintre oficialii cainilor. Daca totusi transferul se va perfecta, lucru pentru care insista si Gigi Netoiu, ""Claugol"" ar avea un salariu de 350.000 de dolari.
DORINTE. Daca la un moment dat parea irealizabila, se pare ca revenirea lui Gabriel Tamas ar putea fi posibila. Internationalul are liber din partea rusilor de la Spartak Moscova sa-si gaseasca echipa, insa pana in prezent nu s-a concretizat nimic, situatie in care aparatorul ia in calcul si varianta Dinamo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.