Echipele romanesti debuteaza azi in turul I preliminar al Cupei UEFA. Meciul dintre Rapid si echipa malteza Sliema Wanderers este programat pe Stadionul Giulesti incepand cu ora 20:30, fiind transmis in direct de ProTV. In sezonul trecut, Rapi
Echipele romanesti debuteaza azi in turul I preliminar al Cupei UEFA.
Meciul dintre Rapid si echipa malteza Sliema Wanderers este programat pe Stadionul Giulesti incepand cu ora 20:30, fiind transmis in direct de ProTV.


In sezonul trecut, Rapid a realizat cea mai mare performanta din istoria clubului, atingand faza sferturilor de finala in Cupa UEFA, unde a fost eliminata de Steaua. ""Vrem sa depasim performanta de anul trecut. Suntem pusi pe fapte mari"", spune capitanul echipei, Vasile Maftei.
RESPECT. Referitor la meciul cu Sliema Wanderers, antrenorul Razvan Lucescu a declarat: ""Ii respectam pe maltezi dar noi trebuie sa jucam fiecare meci la victorie. Baietii sunt constienti ca in fotbalul de azi nu mai exista echipe mici si suntem pregatiti sa evitam orice surpriza"". Cu aceasta ocazie, vicecampionii vor imbraca un echipament cu sigla noului sponsor principal, firma Altex. Parteneriatul s-a oficializat ieri, pe o perioada de trei ani, giulestenii urmand a incasa peste trei milioane de euro, plus bonusuri importante in functie de indeplinirea obiectivelor.
VOR TOT. ""Am incheiat un contract cu un sponsor generos. Nu spun decat ca Rapid este pe locul 9 in lume si, alaturi de Altex, speram sa ajungem mai sus"", a declarat principalul actionar, George Copos, completat de patronul noului sponsor, Dan Ostahie: ""Rapid este un nume, un lider, iar lider nu inseamna neaparat sa fii pe primul loc. Noi asta dorim, iar daca vom cuceri si Cupa UEFA, vom mai adauga cateva zerouri la suma pe care o vom investi"". Un unsprezece probabil pentru partida de diseara ar putea fi: Coman - M. Constantin, Maftei, Sapunaru - Badoi, N. Grigore, E. Dica, A. Karamian - Buga, Griffiths, Burdujan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.