Actor, regizor Trupa Della€™Arte din Bucuresti, condusa de actorul Mihai Gruia Sandu, va sustine astazi un spectacol in cadrul manifestarilor prilejuite de cea de-a doua editie a Festivalului Medias - Cetate Medievala. Tema spectacolul
Actor, regizor

Trupa Della€™Arte din Bucuresti, condusa de actorul Mihai Gruia Sandu, va sustine astazi un spectacol in cadrul manifestarilor prilejuite de cea de-a doua editie a Festivalului Medias - Cetate Medievala. Tema spectacolului o constituie incercarea de a da un raspuns intrebarii ""Cine este Anselmo?"", personajul in jurul caruia se desfasoara piesa. Editia de anul acesta a festivalului (13-16 iulie) va prilejui si intalnirea cu cavaleri medievali si cu mestesugari adunati la Marele Targ al Mediasului. Festivalul se doreste a fi o imbinare a muzicii, artei si a traditiilor populare reunite intr-un cadru istoric minunat. Pentru participarea cu un spectacol realizat in spiritul ""Comediei della€™Arte"" la Festivalul Mediasului, Jurnalul National il declara pe Mihai Gruia Sandu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.