Interpreta de jazz
Varsta: 59 ani Aura Urziceanu, artista supranumita ""regina jazz-ului"", va concerta duminica in Romania, la Festivalul de la Garana. Pentru intaia oara dupa circa 30 de ani, cantareata va fi acompaniata pe parcursul unu
Interpreta de jazz
Varsta: 59 ani Aura Urziceanu, artista supranumita ""regina jazz-ului"", va concerta duminica in Romania, la Festivalul de la Garana. Pentru intaia oara dupa circa 30 de ani, cantareata va fi acompaniata pe parcursul unui intreg recital de sotul ei, bateristul Ron Rully. Stabilita de peste 20 de ani in Canada, Aura Urziceanu este considerata una dintre putinele voci din jazzul romanesc care a reusit sa se impuna pe piata muzicala internationala. De-a lungul a 40 de ani de cariera, artista a trecut prin pop, folclor, muzica clasica si jazz, realizand performante de exceptie alaturi de mari artisti si orchestre renumite. Pentru o seara deosebita oferita iubitorilor de jazz si pentru faptul ca duce numele Romaniei oriunde concerteaza in lume, Jurnalul National o declara pe Aura Urziceanu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.