Ajunsa tocmai in Mecca jocurilor de noroc, Las Vegas, pentru un concert al divei pop Madonna, vedeta Prima TV, Rocsana Marcu, s-a gandit ca n-ar fi rau sa dea o fuga in Malibu pentru a petrece cateva zile pe celebrele plaje californiene. Dupa cat

Ajunsa tocmai in Mecca jocurilor de noroc, Las Vegas, pentru un concert al divei pop Madonna, vedeta Prima TV, Rocsana Marcu, s-a gandit ca n-ar fi rau sa dea o fuga in Malibu pentru a petrece cateva zile pe celebrele plaje californiene.

Dupa cateva ore petrecute la soare, Rocsana a dat o raita prin magazinele de acolo. Insa nu toalele au fost cele care i-au atras atentia, ci cateva covoare specifice zonei.
Asa se face ca Rocsana s-a intors in Romania avand bagajele burdusite de covoare din Malibu, dar si piei de animale salbatice, mai exact leoparzi, accesorii care pe plaiurile mioritice depasesc suma de 2.000 de euro bucata. ""Concertul Madonnei a fost extraordinar. Mai mult, am avut bucuria de a locui in acelasi hotel cu ea. Cu toate ca mi-ar fi placut sa am un autograf sau chiar sa facem o poza impreuna nu m-am putut apropia, asa ca am admirat-o de la distanta. Insa, nu m-am intors cu mana goala. Eram hotarata de mai multa vreme sa-mi redecorez casa si, profitand de faptul ca am gasit cateva piese frumoase in Malibu, am trecut la treaba imediat ce am ajuns in Bucuresti. Pot spune ca am avut emotii pe aeroport pana am intrat in posesia bagajelor, intrucat mi-era teama sa nu se rataceasca"", ne-a povestit prezentatoarea emisiunii Garito.

Nick de la N&D, cereri de autograf pe parbriz


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.