Shirley MacLaine, amanta celui ce reprezinta reincarnarea celebrului personaj istoric Shirley este preocupata de multa vreme de controversata problema a reincarnarii. Se pare, insa, ca in ultima carte publicata de ea, intitulata ""Camino"", act

Shirley MacLaine, amanta celui ce reprezinta reincarnarea celebrului personaj istoric

Shirley este preocupata de multa vreme de controversata problema a reincarnarii. Se pare, insa, ca in ultima carte publicata de ea, intitulata ""Camino"", actrita incearca sa ""aprofundeze"" subiectul. Lucrarea se bazeaza pe impresiile culese in timpul participarii la un pelerinaj, desfasurat pe o distanta de 800 km, spre orasul spaniol Santiago de Compostela. Potrivit marturisirilor facute in paginile cartii, Shirley a fost insotita, pe toata durata calatoriei, de viziuni si personaje ale istoriei antice care ilustrau fragmente ale vietii sale din trecut. Potrivit imaginilor, Shirley era o tanara maura bolnavicioasa. Actrita sustine ca, o data cu trecerea timpului, ea putea patrunde si mai adanc in existentele sale anterioare.

KHARMA PERPETUA. Shirley MacLaine, sora actorului Warren Beatty, sustine ca in viata actuala a avut o legatura amoroasa cu Olof Palme, fost premier al Suediei, asasinat la 28 februarie 1986 la Stockholm, la varsta de 59 de ani. Actrita crede ca Palme reprezenta reincarnarea lui Carol Cel Mare, care a murit in anul 814 d.Hr., dupa ce cucerise multe tari din apusul Europei. Carol cel Mare nu este insa decat unul dintre numerosii iubiti pe care Shirley pretinde ca i-a avut in vietile anterioare. In afara amantilor sai celebri, MacLaine sustine ca a avut viziuni cu fiinte ""hibride"", rezultate in urma incrucisarilor dintre oameni si extraterestri, odraslele semanand perfect ""parintilor"". In cele opt carti scrise anterior lucrarii mentionate, aprofundeaza latura mistica a propriei existente, afirmand ca o nava extraterestra a aterizat in fata casei sale situate pe plaja din Malibu. Desi prietenii au sfatuit-o sa nu scrie despre intamplarile stranii a caror protagonista a fost sau despre intalnirile cu extraterestrii, actrita crede ca este suficient de matura pentru a spune ce gandeste si a ignora recomandarile ""binevoitorilor"".

HOROSCOP


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.