Dinamo va debuta in aceasta seara, in prima mansa a turului intai preliminar al Cupei UEFA, intalnind in deplasare formatia malteza Hibernians. Meciul incepe la ora 22:00 si va fi transmis in direct de TVR 1. PRUDENTA. Majoritatea ""cainilor"" su
Dinamo va debuta in aceasta seara, in prima mansa a turului intai preliminar al Cupei UEFA, intalnind in deplasare formatia malteza Hibernians. Meciul incepe la ora 22:00 si va fi transmis in direct de TVR 1.

PRUDENTA. Majoritatea ""cainilor"" sunt de acord ca meciul este unul destul de usor, dar unii dintre ei si-au amintit si de episoadele neplacute din trecut prilejuite de 17 Nentori sau Knattspyrnufelag. ""Noi mai avem experiente nefaste pe care nu o sa le uitam niciodata, asa ca suntem prudenti. Trebuie sa castigam ambele meciuri"", a declarat Borcea. Antrenorul Mircea Rednic s-a aratat increzator in valoarea echipei sale. ""Nu am emotii. Am incredere in baietii mei, dar tratam cu respect aceasta formatie care are un palmares interesant in cupele europene"", a concluzionat ""Puriul"". Un ""11"" probabil ar putea fi: Moss - Blay, Moti, R. Stefan, Pulhac - Tames, Margaritescu, Ad. Cristea, C. Munteanu - Danciulescu, Cl. Niculescu.
ROMANI. In aceeasi competitie vor debuta azi si Omonia Nicosia, echipa pregatita de fostul antrenor al cainilor Ioan Andone dar si actuala formatie a lui Florentin Petre, TSKA Sofia. Omonia va juca in Croatia, la Rijeka, in timp de bulgarii in Albania, cu Dinamo Tirana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.