Atractia nr. 1 a festivalului este concertul H.I.M., care va fi sambata, la ora 22:00, cu Amorphis, Silentium, Carmen Gray (Finlanda) si Luna Amara, Kumm (Romania), in deschidere. Deschiderea oficiala a Festivalului are loc maine, la ora 17:
Atractia nr. 1 a festivalului este concertul H.I.M., care
va fi sambata, la ora 22:00, cu Amorphis, Silentium,
Carmen Gray (Finlanda)
si Luna Amara, Kumm (Romania), in deschidere.

Deschiderea oficiala a Festivalului are loc maine, la ora 17:00, o data cu vernisajul expozitiei lui Jan Kaila, de la Muzeul Brukenthal, si la care vor participa ambasadorul Finlandei in Romania, Tapio Saarela, si primarul Sibiului, Klaus Johannis. La Sibiu, H.I.M va sustine un concert unic, in cadrul caruia este posibil sa cante in premiera si o piesa de pe viitorul album, ce va aparea anul viitor, in noiembrie, cand liderul formatiei va implini 31 de ani. Ville Valo a declarat recent: ""Urmatorul album va fi mai rock, mai punk si mai alert!"", a declarat el la intoarcerea in Europa. Cu ""Dark Light"" (vandut in peste 4 milioane de exemplare) cei cinci finlandezi au facut ocolul planetei, avand o lunga serie de concerte din noiembrie anul trecut si pana astazi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.