La ceas aniversar Gabriela Vranceanu-Firea ne marturiseste ca 34 de ani este o varsta frumoasa si nu trebuie trecuta sub tacere. La multi ani! ""Impart succesul numai cu familia mea""
""Am avut un an plin de reusite! Si de munca, dar cui
La ceas aniversar Gabriela Vranceanu-Firea ne marturiseste ca 34 de ani este o varsta frumoasa si nu trebuie trecuta sub tacere. La multi ani! ""Impart succesul numai cu familia mea""
""Am avut un an plin de reusite! Si de munca, dar cui ii pasa de cat am muncit eu, nu? Conteaza doar rezultatele. Am incercat sa dau prioritate proiectelor profesionale, pentru ca sunt constienta ca nu toata viata avem oportunitati si atunci trebuie valorificate. Stiu, am facut sacrificii familiale, dar sper sa ma fi inteles Rasvan si Tudor (n.r. - sotul si fiul), nu de alta dar impart succesul numai cu familia mea si ea este prima careia ii sunt recunoscatoare. Stiu ca pare un raspuns-sablon, dar nu exista realizare mai mare pentru o mama decat copilul sau. Tudor este viata mea, nici nu imi pot imagina cum ar fi fara el. Principalul meu proiect pentru anul ce urmeaza este sa creasca audienta Observatorului de week-end si a talk-show-ului Stirea zilei de pe Antena 3, sa creasca tirajul revistelor Saptamana financiara si Felicia. Acestea in plan profesional. Acasa... sa nu fiu devreme acasa si nici grasa, ci doar frumoasa! Cand eram adolescenta eram la fel de activa, dornica sa fac multe lucruri deodata, insetata de cunoastere. Sunt foarte curioasa si de aici cred ca mi se trage dorinta mea de a ma implica in mai multe proiecte deodata. Vreau sa aflu care imi sunt limitele. Sunt constienta ca, la fel ca orice femeie, par limitata in fata barbatilor. Dar sunt perseverenta sa le dovedesc ca se inseala! De la toti cei din jurul meu am cate ceva de invatat. Ca sa dau doar cateva exemple as spune ca, de la doamna Camelia Voiculescu (presedinte Trust Intact) am invatat sa nu ma dau batuta si sa am incredere in oameni, de la domnul Sorin Oancea (director general Antena 3) am invatat sa imi pastrez calmul in momente tensionate, de la Marius Tuca (cel care m-a cooptat in trust) am inteles ca nu trebuie uitata picatura de romantism necesara vietii noastre, de la Radu Preda (redactor-sef Saptamana financiara) am inteles ca profesionalismul in jurnalistica trebuie dovedit zi de zi, ceas de ceas si, nu in ultimul rand, de la Mihai Craiu (director general Saptamana financiara am retinut o maxima: «Cand eram tanar credeam ca banii si puterea ma vor face fericit! Acum, la maturitate, mi s-a confirmat ca aveam dreptate!». O femeie fara cariera este ca o femeie fara familie. Intr-o viata de om trebuie sa lasam ceva in urma noastra, niste fapte, nu doar niste vorbe. Respect foarte mult femeile care fac sacrificii pentru cariera lor. Cred ca poti fi si o mama buna si un profesionist in meseria ta, daca te daruiesti cu adevarat. Nu exista «nu am avut timp!». E-adevarat ca unele persoane aleg sa se dedice ori familiei, ori profesiei... dar aceea este alegerea lor, e cu totul altceva. Respect deciziile persoanelor care stiu ce vor de la viata!""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.