Si-a inceput cariera in muzica foarte devreme, la varsta de patru ani, in grupul Minisong. La cei 20 de ani pe care ii implineste astazi, interpreta Alina Sorescu se poate lauda pe plan muzical cu o bogata discografie, iar in televiziune, cu o carier
Si-a inceput cariera in muzica foarte devreme, la varsta de patru ani, in grupul Minisong. La cei 20 de ani pe care ii implineste astazi, interpreta Alina Sorescu se poate lauda pe plan muzical cu o bogata discografie, iar in televiziune, cu o cariera promitatoare. ""Trec totul prin minte si apoi prin inima""
""Nu fac mare tam-tam dintr-un astfel de eveniment, mai ales ca ziua mea este in toiul verii si mi-e foarte greu sa fac o petrecere, pentru ca unii sunt plecati la munte, la mare. Se incheie pentru mine un an al schimbarilor, unul dintre anii importanti din viata mea, as zice chiar crucial pentru ca am terminat liceul si am intrat la facultate. Acum am trecut in anul II la Facultatea de Sociologie, la Universitatea Bucuresti, si la cea de Comunicare si Relatii Publice, la SNSPA. A fost un an mai dificil, pentru ca am vrut sa le demonstrez celor de acolo ca nu sunt doar asa «Alina de la televizor». Tot timpul cand esti in fata unui nou inceput, pentru cei aflati in vizorul presei, in atentia publicului, e greu sa depaseasca prejudecatile oamenilor. Am luptat foarte mult sa le demonstrez ca nu sunt asa cum s-ar crede, cu fite, si cred ca i-am convins. Am reusit sa ma integrez foarte bine in colectiv si sa fiu perceputa ca o studenta obisnuita. Ai mei sunt mereu langa mine. Noi suntem o echipa. Este in primul rand meritul lor, pentru ca m-au indrumat asa cum trebuie. M-au sustinut si mi-au fost intotdeauna cei mai buni prieteni. Eu fiind in lumea asta foarte agitata de mica, avand programul foarte bine organizat inca de la o varsta frageda, m-am maturizat mai devreme. Am inceput sa las naivitatea varstei mai deoparte si observam chiar din timpul liceului ca eram mai responsabila decat colegii mei. Nu am fost o rebela, am trecut mai usor peste perioada aia critica si cred ca a fost mai bine. Asa m-au invatat ai mei, sa trec mai intai totul prin minte si apoi prin inima. Am inceput sa lucrez la cel de-al saselea album al meu si spre sfarsitul acestui an va aparea. Nu ma grabesc, pentru ca, zic eu, la 20 de ani, cinci albume e o discografie bogata. Nu va fi o schimbare de 180 de grade, pentru ca nu vreau sa par altcineva decat sunt. Vreau sa pastrez linia pe care mi-o dicteaza inima. In afara de muzica si scoala mai sunt si imaginea «Agentiei Nationale pentru sprijinirea initiativelor tinerilor». Este o institutie din cadrul Autoritatii Nationale pentru Tineret si impreuna cu cei de acolo am facut multe evenimente frumoase si care inca se deruleaza. De exemplu, anul acesta va fi la Neptun o noua editie a programului «Universitatea de vara». Cu televiziunea fac o pauza, pentru ca acum suntem in vacanta de vara. In iunie am prezentat selectia nationala Eurovision Junior, am desemnat cine va reprezenta Romania la finala europeana de pe 2 decembrie, care va fi gazduita chiar de Romania.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.