Colaborarile internationale par a fi biletul spre succes nu doar pentru artistii din Romania, ci si pentru cei de peste Prut. Cel mai proaspat exemplu este Alexa, tanara liceana basarabeana cu ambitii de America. De ceva vreme isi tot ""ameninta"
Colaborarile internationale par a fi biletul spre succes nu doar pentru artistii din Romania, ci si pentru cei de peste Prut.

Cel mai proaspat exemplu este Alexa, tanara liceana basarabeana cu ambitii de America. De ceva vreme isi tot ""ameninta"" conationalii cu un album realizat in colaborare cu verisorul si producatorul vestitei Beyonce Knowles, membra a trupei Destinya€™s Child. Pe Donovan Knowles l-a ""agatat"" la inceputul acestui an, in Cehia, unde americanul se afla in calitate de membru al juriului unui concurs international.
LUME SIMPLA. Reticent in a lucra cu o fata care venea dintr-o tara despre care nici nu stia ca exista - i s-a explicat ca Moldova e ""ceva mic, intre Romania si Ucraina"" - dupa multe e-mail-uri, Knowles s-a urcat in avion, de doua ori, pentru a face inregistrari cu Alexa, la Chisinau. Producatorul a compus o parte din piesele de pe albumul ""Welcome to My Heart"", a pus voce pe bucati de rap, a orchestrat si masterizat inregistrarile. Apoi si-a copiat piesele pe CD, pentru a le arata americanilor ca si europenii pot canta. Cat despre Moldova, Donovan spune ca e o ""lume simpla"", din care i-a placut mamaliga.
Alexa este multumita de colaborarea cu varul lui Beyonce si se pregateste de lansarea albumului in aceasta luna. Potrivit site-ului music.md, tanara a filmat, la Arad, videoclipul unei piese de pe acest album, in regia unui roman pe nume Milo. Dupa ce isi va vedea discul in magazinele de muzica, Alexa va pleca in vacanta in America.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.