Cea mai tare senzatie latino-americana va sosi in Romania peste trei zile si va suci mintile romanilor. Repertoriul Shakirei va fi unul ales special pentru cei cu sangele ""fierbinte"". Cu un talent innascut pentru muzica si cu o abilitate suava
Cea mai tare senzatie latino-americana va sosi in Romania peste trei zile si va suci mintile romanilor. Repertoriul Shakirei va fi unul ales special pentru cei cu sangele ""fierbinte"". Cu un talent innascut pentru muzica si cu o abilitate suava de a se juca cu chitara, Shakira a reusit sa-si creeze acea aura intangibila de cel mai mare star al Americii Latine. Nu e de mirare ca succesul i-a fost pavat cu pietre pretioase. Este sexy, independenta, increzatoare, inteligenta. In plus, jocul erotico-agresiv de solduri a produs si produce in continuare fantezii globale. RECORDURI. Fara doar si poate, hitul verii si al anului, ""Hips Dona€™t Lie"" feat Wyclef Jean, a devenit cea mai difuzata piesa din istoria radioului, inca din prima saptamana de aparitie (iunie). Melodia a intrat in heavy-rotation, surclasand recordul inregistrat pana atunci de Gwen Stefani cu ""Hollaback Girl"". Ce mai, Shaki - asa cum o alinta prietenii - are cu ce se lauda. Ea a devenit prima artista din istoria topurilor care a ocupat locul 1 in Top 40 timp de cinci saptamani si inca o mai face. In plus, este cap de afis in topul muzicii latino. Ultimul proiect ambitios al artistei, albumul ""Oral Fixation"" volumul 2, s-a vandut deja in peste un milion de exemplare doar in SUA. SOLD-OUT. Turneul ""Oral Fixation"" a prilejuit o explozie mondiala. Inca din primele zile, biletele au fost ""sold-out"" in diverse puncte de vanzare din lume. De pilda, la Miami, Los Angeles si New York biletele au fost cumparate de pe internet inainte de a fi puse oficial spre vanzare. Shakira este pe punctul de a intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai repede vandut turneu din istorie si cel mai tare turneu al verii. Turneul a avut ca linie de start Spania, urmand ca artista sa sustina concerte si in America Latina, Europa si SUA. Pentru ca ""uzina"" Shakira sa functioneze impecabil, artista a sosit cu doua saptamani inainte pentru montarea scenei si repetitii, tinand cont ca un asemenea proiect nu e floare la ureche. Intregul echipament tehnic cantareste peste 25.000 kg si este transportat cu sapte camioane si cinci autobuze. Peste 100 de oameni muncesc pentru a asambla scena si a instala echipamentul. Inchipuiti-va ca scena masoara 42 m lungime si 18 m latime, cele doua ecrane enorme consuma 80.000 de wati, in timp ce sunetul consuma 100.000 de wati si cele doua sisteme de lumini cate 250.000 de wati fiecare. Daca pentru fanii latini Shakira a interpretat mai mult piese in spaniola, avandu-i invitati pe Alejandro Sanz si Wyclef Jean, pentru concertul din Romania repertoriul artistei va cuprinde si binecunoscutele hituri "" Dona€™t Bother"", ""La Tortura"", ""Hey You"", ""Whenever, Wherever"" si celebra ""Hips Dona€™t Lie"". ""Este cel mai mare eveniment din viata mea. O sa cant acele piese care sper sa ramana intiparite in memoria oamenilor si care demonstreaza cine sunt si de unde vin""
Shakira despre turneu ""Lumea crede ca am o latura agresiv-sexuala, dar sunt exact opusul. Nu sunt tot atat de increzatoare cum pare ca as fi pe scena. De fapt, sunt nesigura pe mine""
Shakira despre sine


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.