Dupa depunerea contestatiei prin care cere reanalizarea cazului sau, liderul PC, Dan Voiculescu, va fi audiat din nou la CNSAS. Cazimir Ionescu, membru al Colegiului, a anuntat ieri ca CNSAS a trimis o invitatie in acest sens liderului PC, dar ac
Dupa depunerea contestatiei prin care cere reanalizarea cazului sau, liderul PC, Dan Voiculescu, va fi audiat din nou la CNSAS. Cazimir Ionescu, membru al Colegiului, a anuntat ieri ca CNSAS a trimis o invitatie in acest sens liderului PC, dar acesta ""este plecat din tara"". El a aratat ca audierea va avea loc insa in termenul legal de 30 de zile prevazut pentru dezbaterea unei contestatii, mai exact pana la data de 4 august.
Potrivit lui Ionescu, pana la aceasta data, Colegiul CNSAS va da si verdictul final in cazul liderului PC. Pe de alta parte, Ionescu a declarat ca membrii Colegiului au analizat ieri cazul senatorului PSD, Razvan Theodorescu, acuzat de un cotidian central ca a colaborat cu Securitatea, urmand ca acestia sa se pronunte probabil joi, prin vot. Tot ieri, deputatul PNL Titu Gheorghiof si-a luat dosarul sau de securitate, in urma unei solicitari pe care a facut-o anterior, el sustinand ca a fost detinut politic inainte de 1989.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.