In urma miilor de solicitari primite din partea fanilor, Societatea Nationala de Transport Feroviar de Calatori va introduce in circulatie o pereche de trenuri suplimentare pe ruta Bucuresti - Timisoara, special pentru concertul Shakira de la 17 iu
In urma miilor de solicitari primite din partea fanilor, Societatea Nationala de Transport Feroviar de Calatori va introduce in circulatie o pereche de trenuri suplimentare pe ruta Bucuresti - Timisoara, special pentru concertul Shakira de la 17 iulie, organizat de Emag!c Entertainment.


Trenul Accelerat ""Shakira"" (cu numarul 12.191) va pleca la data de 17 iulie, ora 8:45, din Gara Bucuresti Nord, urmand sa ajunga in Timisoara la ora 17:19. Pentru intoarcere, la 18 iulie, plecarea din Timisoara Nord se va face in jurul orei 1:30 (Accelerat numarul 12.192), iar sosirea in Bucuresti va avea loc la ora 10:25.
TREN. Traseul trenului va fi Bucuresti Nord - Videle - Rosiori - Caracal - Craiova - Filiasi - Strehaia - Turnu Severin - Orsova - Baile Herculane - Caransebes - Lugoj - Timisoara, iar pretul dus-intors va fi in jur de 80 RON. Exista solutie si pentru cei care vor sa mearga cu avionul, compania Carpatair si Emag!c Entertainment anuntand tarife speciale pentru Timisoara.
AVION. Astfel, din oricare colt al Romaniei (Iasi, Bacau, Suceava, Sibiu, Cluj, Satu Mare, Oradea, Bucuresti) poti rezerva acum biletul tau de avion cu numai 50 de euro plus taxe de aeroport (sau 100 de euro plus taxe de aeroport la un bilet dus-intors), zborurile Carpatair in Romania fiind operate in zilele de 17 si 18 iulie. Rezervarea se poate face la www.MyTicket.ro, prin simpla accesare a banner-ului Carpatair, citirea regulamentului si completarea formularului de cerere de rezervare.
CONCERT. Dupa cum se stie, Shakira va concerta la data de 17 iulie pe Stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, intr-un spectacol organizat de Emag!c Entertainment si prezentat de Vodafone. Accesul pe stadion se va face incepand cu ora 16:00, urmand ca spectacolul sa aiba loc in jurul orei 20:00. Ultimele bilete pentru concertul Shakira se mai pot achizitiona din reteaua nationala a magazinelor Diverta, iar in Timisoara si de la punctele de vanzare ale echipei de fotbal Poli Timisoara (Piata Operei, Piata Unirii, Stadionul Dan Paltinisanu, Clubul Poli Timisoara, Magazinul Bega) si din Caminul Studentesc. Exista patru categorii de bilete, de 150, 100, 80, respectiv 60 RON, pretul acestora variind in functie de pozitia fata de scena.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.