Pagina protejata de BitDefender BitDefender, divizia de securitate a datelor a companiei SOFTWIN, a lansat editia a zecea a pachetului BitDefender Internet Security, in versiune de testare (BETA, versiunea 2.0). BitDefender 10 Internet Security
Pagina protejata de BitDefender BitDefender, divizia de securitate a datelor a companiei SOFTWIN, a lansat editia a zecea a pachetului BitDefender Internet Security, in versiune de testare (BETA, versiunea 2.0). BitDefender 10 Internet Security este o suita de aplicatii de tip desktop, care asigura o protectie completa a sistemelor informatice in fata amenintarilor de orice fel. Perioada de testare a produsului s-a incheiat pe 4 iulie, oferind posibilitatea tuturor utilizatorilor familiarizati cu produsul - precum si celor care au ales pentru prima data o astfel de solutie - sa incerce noile functii ale generatiei 10. De asemenea, cei care au testat produsul ori au propus functii noi, implicandu-se cu alte cuvinte in dezvoltarea sa, au avut sansa sa castige o vizita la sediul BitDefender pentru a discuta cu echipa care dezvolta produsul si multe alte premii. IMBUNATATIRI ""BitDefender 10 Internet Security aduce multe functii noi si imbunatatiri fata de versiunile anterioare. Noua versiune scaneaza traficul HTTP si SMTP, precum si cel din retelele de file-sharing, pentru a preveni orice tentativa de accesare ilegala a computerului sau de obtinere de informatii confidentiale. In plus, am modificat considerabil modulul firewall si am imbunatatit modulul de detectare, dotat cu o tehnologie proactiva (denumita B-HAVE - o tehnologie proprie dezvoltata de BitDefender si care permite detectarea virusilor in mediu virtual cu ajutorul metodei euristice). Avand in vedere toate aceste schimbari am considerat ca e nevoie de o perioada de testare interactiva care sa ne ajute atat pe noi, cat si pe utilizatorii nostri sa profitam la maximum de avantajele noii tehnologii"", a declarat Carmen Maierean, product manager BitDefender.
Versiunea Beta poate fi descarcata la: http://beta.bitdefender.com


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.