Jurnalul National si ARTMANIA te trimit sa-ti cunosti idolii! Sambata, 15 iulie, ai ocazia sa-i intalnesti pe membrii formatiilor H.I.M., Amorphis sau Silentium, sa stati putin la povesti, ba chiar sa le spui de ce te inspira muzica lor. REGULAMEN
Jurnalul National si ARTMANIA te trimit sa-ti cunosti idolii! Sambata, 15 iulie, ai ocazia sa-i intalnesti pe membrii formatiilor H.I.M., Amorphis sau Silentium, sa stati putin la povesti, ba chiar sa le spui de ce te inspira muzica lor. REGULAMENT: Suna astazi intre orele 13:00 si 15:00 la numarul de telefon 021-318.20.27, raspunde corect la intrebarea de mai jos, spune-ne ce trupa vrei sa cunosti, lasa datele tale de contact si poti castiga prin tragere la sorti: o invitatie pentru intalnirea cu H.I.M., o invitatie pentru intalnirea cu Amorphis sau una dintre cele doua invitatii pentru intalnirea cu Silentium.
Lista castigatorilor va fi publicata maine in Jurnalul National.
Castigatorii vor fi contactati de un reprezentant al Jurnalului National care le va oferi mai multe detalii despre locul si ora intalnirilor
Invitatia ofera intrarea doar la intalnirea cu membrii formatiei al carei nume este inscris pe invitatie.
Intrarea se va face pe baza invitatiei primite in prealabil si a actului de identitate.
Invitatia este personala. Nu poate fi transmisa altei persoane. Invitatia nu ofera si accesul la evenimentele din cadrul Festivalului ARTMANIA. Intalnirea dureaza 20 de minute.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor in stare de ebrietate si a celor cu comportament neadecvat.
Fundatia ARTMANIA, organizatoarea Festivalului ARTMANIA, nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea desfasurarii concursului si nu va raspunde la eventualele reclamatii. In ce oras vor avea loc concertele H.I.M., Amorphis si Silentium?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.