NOKIA N70, PENTRU CUNOSCATORI
Hotarat lucru: daca si-a propus sa cucereasca piata, cu tot cu carcotasi, Nokia e pe calea cea buna! Nu ca ar fi dus lipsa de admiratori, dar noua serie N, desi de dimensiuni apreciabile, aduce multe noutati in ma
NOKIA N70, PENTRU CUNOSCATORI
Hotarat lucru: daca si-a propus sa cucereasca piata, cu tot cu carcotasi, Nokia e pe calea cea buna! Nu ca ar fi dus lipsa de admiratori, dar noua serie N, desi de dimensiuni apreciabile, aduce multe noutati in materie de dotare. Iar modelul N70 nu face exceptie. Desigur, pentru cunoscatori, caci N70 nu este recomandat celor care folosesc telefonul mobil doar pentru convorbirile telefonice si nu si pentru dotarile lor multimedia. Si la design s-a mai umblat, astfel incat N70 aduce ca alura a seria 60 si se indeparteaza de N90, o adevarata ""caramida"". Display-ul este excelent pentru aplicatiile multimedia obisnuite, fotografie si videotelefonie (caci da, N70 este un telefon de ultima generatie, cu suport 3G). Un inconvenient insa pentru doamne si unul pentru domni: capacul glisant din plastic de pe spatele telefonului, care protejeaza camera foto a aparatului, ingreuneaza un pic manevrarea aparatului, mai ales cand este vorba despre redactarea mesajelor; domnii vor avea de strambat din nas la tastatura, cam micuta pentru niste degete nu tocmai de pianist. Calitatea finisarii este de top: suprafata carcasei, cu aspect metalic, arata elegant si pare destul de rezistenta. Pentru cei care nu se pot desparti de stiri sau de programele de divertisment ale posturilor de radio, N70 include un radio FM cu suport Visual Radio (din pacate, nefunctional pentru posturile din Romania), iar pentru cei care nu-si permit sa rateze imortalizarea vreunui eveniment, telefonul ofera si o camera foto de 2 megapixeli. Un regal, in materie de redare a imaginilor, mai ales ca aparatul este dotat si cu flash. Dureaza insa cam mult salvarea fotografiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.