Viata a 36% dintre romani este mai proasta decat in aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce 15% din populatie declara ca traieste mai bine, potrivit unui sondaj INSOMAR. Conform cercetarii, nivelul de trai nu s-a schimbat, fata de anul trecut,
Viata a 36% dintre romani este mai proasta decat in aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce 15% din populatie declara ca traieste mai bine, potrivit unui sondaj INSOMAR. Conform cercetarii, nivelul de trai nu s-a schimbat, fata de anul trecut, in cazul a 41% din populatie.
Astfel, 38% din populatie considera ca situatia economica nu va suferi schimbari, 26% dintre romani cred ca economia va cunoaste o usoara descrestere, iar 21% din cei intervievati cred ca aceasta va cunoaste o usoara crestere. Pe de alta parte 13%, dintre respondenti considera ca economia va decadea puternic.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.