Ecourile propunerii liberale de retragere a trupelor romane din Irak s-au auzit pana la sfarsitul saptamanii trecute. Cu PNL cocotat in clopotnita, fondul sonor e asigurat o buna bucata de vreme. Biroul Permanent Central, condus de Calin Popescu
Ecourile propunerii liberale de retragere a trupelor romane din Irak s-au auzit pana la sfarsitul saptamanii trecute.

Cu PNL cocotat in clopotnita, fondul sonor e asigurat o buna bucata de vreme. Biroul Permanent Central, condus de Calin Popescu Tariceanu, a decis initierea campaniei de strangere de semnaturi in aceasta privinta si a adoptat o rezolutie prin care, in termeni destul de vagi, se prefigureaza continuarea colaborarii cu PD.
DUEL. De la tribuna premierul a vorbit despre ""relatia cu totul si cu totul speciala dintre institutia prezidentiala si Guvern"". Basescu, mai pe scurt, ca sa fie inteles bine de tot poporul, zice ca actiunea liberalilor ""e un puci anti-Romania"". Vicele PD, Sorin Frunzaverde, spune ca in locul lui Atanasiu si-ar fi dat demisia. Presedintele isi rupe trei ore si se asaza pe fotoliul de premier, de unde se reintoarce la natiune neclintit: modernizarea institutiilor statului, descentralizare, birocratie excesiva. La judecata liberala, demnitarii pucisti Ungureanu, Vladescu, Turcan, Boureanu si Cinteza sunt avertizati public. Pe fondul razboiului irakiano-penelisto-cotrocenist, Consiliul Reprezentantilor PNL mai lanseaza o rezolutie, cu raza medie de actiune, care pulverizeaza data de 1 ianuarie 2007 si lasa cale libera Guvernului Tariceanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.