SUCCES. Comisia Economica din Senat a dat, cu unanimitate de voturi, aviz favorabil proiectului de lege privind neimpozitarea profitului reinvestit, initiat de liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu. ""Initiativa noastra are, printre altele

SUCCES. Comisia Economica din Senat a dat, cu unanimitate de voturi, aviz favorabil proiectului de lege privind neimpozitarea profitului reinvestit, initiat de liderul Partidului Conservator,
Dan Voiculescu. ""Initiativa noastra are, printre altele, rolul de a stimula dezvoltarea agentilor economici, dar si de a limita incercarile de a ascunde sau transfera profiturile"", a declarat senatorul PC Constantin Gheorghe, membru al Comisiei.

PRELUARE. Consiliul Concurentei analizeaza notificarea operatiunii de preluare a unui pachet majoritar al companiei Primex, operatorul retelei de magazine Cosmo, de catre societatea Teknosa Ic Ve Dis Ticaret, principalul retailer de produse electronice din Turcia. Compania Teknosa, detinuta de Sabanci Holding, cel mai bogat om din Turcia, a incheiat un acord privind preluarea unei participatii de 51% la Primex. Societatea detine 140 de magazine si are un numar de 2.000 de angajati in Turcia.

FARA SOIA. De la 1 ianuarie 2007 nu vom mai putea cultiva soia modificata genetic. Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, a aprobat radierea a 12 tipuri de soia modificata genetic din Catalogul oficial al soiurilor de plante de cultura din Romania. De asemenea, samanta acestor tipuri de soia nu mai poate fi produsa, comercializata sau cultivata pe teritoriul tarii noastre, incepand de la data aderarii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.