Daca iubesti pestii atat de tare, incat sa dai 300 de dolari, plus TVA, pe un dispozitiv care sa-i localizeze chiar si pe fundul baltii, atunci ti-am gasit o jucarie: Garmin Fishfinder 2006. E la fel de bun si pentru cei care stau cu undita pe ma
Daca iubesti pestii atat de tare, incat sa dai 300 de dolari, plus TVA, pe un dispozitiv care sa-i localizeze chiar si pe fundul baltii, atunci ti-am gasit o jucarie: Garmin Fishfinder 2006. E la fel de bun si pentru cei care stau cu undita pe marginea lacului fara sa prinda o fata, si pentru cei care au dat o caruta de bani pe o barca de pescuit cu motor. Pentru ca pescarii de apa dulce sa scape de ghinion, ultima versiune a lui Fishfinder include tehnologia Ultrascroll. Aceasta ajuta la localizarea rapida a bancului de pesti pe ecranul dispozitivului sonar. Noua gama Fishfinder a imbunatatit performantele in ape putin adanci (pana la 30,5 cm), determinand astfel mai usor adancimea, structura si tintele (adica pestii). Dispozitivul are si optiuni de localizare automata. Cei aflati in cautarea ""monstrului"" pot configura alarme ce vor suna diferit, dupa marime. ¹n felul acesta, poti lasa deoparte plevusca, pentru a cauta pestii cei mari. Aviz procurorilor anticoruptie. Spaima-pestilor are un ecran CSTN cu diagonala de 4,5"", cu rezolutia de 128 x 128 pixeli, 16 culori si un afisaj suficient de luminos pentru a fi vizibil la soare.
Fir intins! Laser de mare viteza


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.