Duelul in platane dintre Sasha si Digweed nu va fi uitat prea curand de clubberi. Desi petrecerea a inceput devreme, la ora 20:00, iar biletul ajunsese la fabuloasa suma de 95 RON, aproape 5.000 de romani au dansat ore in sir la Arenele Romane. P
Duelul in platane dintre Sasha si Digweed nu va fi uitat prea curand de clubberi. Desi petrecerea a inceput devreme, la ora 20:00, iar biletul ajunsese la fabuloasa suma de 95 RON, aproape 5.000 de romani au dansat ore in sir la Arenele Romane.

Petrecerea a inceput cu cativa stropi de ploaie si setul lui Dj Rhadoo. De la ora 21:00 a urcat la pupitru Livio, iar publicul era din ce in ce mai nerabdator sa ii asculte pe cei mai tari dj. Din multime, pe ici, pe colo cate un pusti striga: ""Sasha... Sasha!"". Timp de doua ore, de la ora 22:00, au mixat Spooky, iar publicul a inceput sa se dezlantuie. La miezul noptii a fost anuntata cu mult fast intrarea lui Sasha pe scena. Momentul a fost marcat de o echipa de animatori profesionisti, care au executat o serie de acrobatii asemanatoare celor prezentate la circ. Multi au crezut ca Sasha si Digweed vor mixa impreuna, la propriu, insa nu a fost chiar asa, cei doi au mixat alternativ.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.