Te pregatesti sa faci o multime de poze vara asta. Cu siguranta nu vor iesi toate bine. Cu siguranta ai o multime de fotografii de la petreceri sau din vacantele trecute si trebuie sa le cauti prin computer. Ei bine, le poti face sa arate mult mai bi

Te pregatesti sa faci o multime de poze vara asta. Cu siguranta nu vor iesi toate bine. Cu siguranta ai o multime de fotografii de la petreceri sau din vacantele trecute si trebuie sa le cauti prin computer. Ei bine, le poti face sa arate mult mai bine din cateva click-uri. La fel de usor poti folosi un program care sa le gaseasca pentru tine.

Doar fericitii se pricep la
programe de editare profesionale
precum Photoshop, Paint Shop Pro etc.
Pentru noi, muritorii de rand, exista, din fericire, programe mult mai simple. Cu asa ceva iti rezolvi problemele din cateva click-uri. Evident, nu vei putea duce la expozitie pozele cu soacra la mare, dar macar nu te vei mai speria
de cate ori dai peste fotografia
cu pricina.
In paginile urmatoare iti prezentam cele mai populare astfel de programe. Nu necesita pregatire sau cunostinte de specialitate si te ajuta sa organizezi pozele, astfel incat sa-ti fie intotdeauna la indemana. Fara prea mare bataie de cap, obtii o galerie pe care sa o arati prietenilor fara sa fie nevoie de remarci de genul: ""Cui apartin ochii aia de vampir, ca nu se distinge prea bine?"".

DICTIONAR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.