In ultimul meci din Franta, dinamovistii au terminat 2-2 meciul cu Olympique Marseille, grupare ce a barat anul trecut drumul ros-albilor spre sferturile Cupei UEFA. Amintirile inca ii mai chinuiesc pe dinamovisti. Esecul din decembrie trecut
In ultimul meci din Franta, dinamovistii au terminat 2-2
meciul cu Olympique Marseille, grupare ce a barat anul trecut drumul ros-albilor spre sferturile Cupei UEFA.


Amintirile inca ii mai chinuiesc pe dinamovisti. Esecul din decembrie trecut de la Marseille, 1-2, le-a barat drumul spre sferturile Cupei UEFA, iar de aici a inceput calvarul. Fortarea lui Ioan Andone sa demisioneze si apoi circul antrenorilor. Sambata, ros-albii s-au intalnit din nou cu Olympique, de data asta amical.
MULTUMITI. OM a fost singurul adversar adevarat de pana acum si se poate spune ca Danciulescu si compania au trecut testul, mai spaland din pacatele esecului cu amatorii de la Croix de Savoie, scor 0-1. Mircea Rednic a inceput cu ceea ce se vrea echipa de baza: Moss - Blay, Moti, R. Stefan, Pascovici - Margaritescu, C. Munteanu, Danciulescu, Stanici - I. Ganea, Cl. Niculescu. Golurile au fost inscrise de Danciulescu (a€™34) si Adrian Cristea (a€™66), dintr-un penalty obtinut de Moti. ""Per total sunt multumit, desi ar fi trebuit sa castigam"", a spus Rednic.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.