Prima sa iubire a fost muzica. Imbina cu succes placerea dirijoratului cu pasiunea pentru politica. Actualmente are o formatie de muzica rock si este vicepresedintele organizatiei PSD Bucuresti. Madalin Voicu implineste astazi 54 de ani. ""Sunt un
Prima sa iubire a fost muzica. Imbina cu succes placerea dirijoratului cu pasiunea pentru politica. Actualmente are o formatie de muzica rock si este vicepresedintele organizatiei PSD Bucuresti. Madalin Voicu implineste astazi 54 de ani. ""Sunt unul dintre cei care vor sa lupte""
""Eu in general folosesc vara pentru a-mi incheia treburile pe care peste an nu am reusit sa le duc la bun sfarsit. Nu am mai avut vacanta de sapte-opt ani. Este practic imposibil sa creada cineva acest lucru, dar, va spun cinstit, regret, si in primul rand familia sufera de pe urma acestei neputinte ale mele. Astazi, de ziua mea sunt plecat din Bucuresti. Ma intalnesc cu niste domni de la UNESCO, legat de cultura, arta si asa mai departe, la Sibiu. Am sarbatorit acest eveniment cu cei dragi duminica, la pranz, cand am avut posibilitatea sa ciocnesc un pahar de vin cu ei. Nu stiu daca a fost un an bun sau rau, dar a fost un an greu, cu destul de multe neajunsuri. In orice caz, anul viitor, la 55 de ani imi propun sa atac foarte serios si frontal zona politicului, in asa fel incat sa reusesc sa demonstrez ca in Romania exista si oameni care fac politica cu capul si nu cu picioarele. Va asigur ca am foarte multe resurse si forta necesare pentru a demonstra ca Romania are si in mine, probabil, ca si in multi altii, oameni de isprava in politica. Facand politica mi-am atins anumite scopuri, insa nu am lovit inca tinta. Cred ca anul acesta din cauza unor convulsii vizibile nu am reusit sa fiu multumit dupa cum mi-am propus, pentru ca si in PSD lucrurile, in loc sa mearga in sus, merg in jos, nici macar nu raman la acelasi nivel. Si atunci mi-e mai greu sa ma mobilizez, mai ales ca nu stiu cati dintre politicienii romani, in special cei din PSD, inteleg gravitatea lucrurilor, iar eu sunt unul dintre cei care vor sa lupte, si imi trebuie foarte multa determinare pentru asta. O am, dar singur e mai greu. Primul meu lucru pozitiv, care a ramas o dragoste ferventa in ceea ce ma priveste, este muzica, deci meseria mea din zona culturii. Nu am neglijat dirijoratul. Mi-ar fi placut sa fiu mai des prezent pe scena. Eu sunt foarte riguros si disciplinat, si in conditiile in care pregatesti un concert trebuie sa te asiguri ca iese asa cum trebuie. Poate timpul a fost dusmanul meu principal. Am avut trei concerte pana acum si vor fi in continuare altele in toamna aceasta. Unul dintre ele va fi chiar la data de 8 octombrie, cand concertul de la Ateneul Roman va fi dedicat memoriei tatalui meu (n.r. - violonistul Ion Voicu), care ar fi implinit 83 de ani anul acesta, daca ar fi trait. Dupa aceea pregatesc doua CD-uri, unul de muzica rock cu fomatia mea Madrock si inca un CD cu o culegere de piese lautaresti, traditionale pe care le voi prezenta publicului candva in pragul sarbatorilor de iarna.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.